Les empreses tenen unes necessitats especials en l’àmbit de la restauració, pel que requereixen de preparatius i infraestructures especialment dissenyades per a les seves necessitats.

Petits o Grans Salons, Aperitius o Grans Banquets, sales preparades amb sonorització i projectors. Tot ho fem possible a Masia Can Ametller!

Can Ametller organitza el primer Fòrum Collserola

Publicat per el 15-mai-2017 a Destaquem, Empresa | 0 comentaris

Can Ametller organitza el primer Fòrum Collserola

Masia Can Ametller va ser l’amfitriona del primer Fòrum Collserola, un esdeveniment organitzat en col·laboració amb el Grup Català de Treball, que se celebrarà periòdicament a l’establiment santcugatenc. La primera personalitat convidada com a ponent va ser Sixte Cambra, president del Port de Barcelona.

A la trobada hi va participar l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i un nodrit grup d’empresaris, entre els quals, Robert Navarro, propietari de Blauplat Grup d’Hostaleria, i Ramón Grau, president i editor de Premsa Local Grup de Comunicació.

image002

El president de Prosegur inaugurarà els dinars de ‘networking’ d’Aefol

Publicat per el 16-oct-2014 a Empresa, Novetats | 0 comentaris

El president de Prosegur inaugurarà els dinars de ‘networking’ d’Aefol

El president de Prosegur a Catalunya, Javier Mirallas, inaugurarà els dinars de ‘networking’ de l’empresa Aefol amb una conferència el 24 d’octubre a la Masia Can Ametller. Mirallas, que també presideix la Cambra de Comerç Catalano-Brasilera, explicarà a les companyies santcugatenques quines oportunitats de negoci tenen al Brasil.

Javier Mirallas encetarà la tercera temporada dels dinars de l’Aefol, que aquest curs canvien una mica la seva dinàmica per atraure grans multinacionals a la iniciativa. Així, l’empresa vol apropar a la ciutat empreses de grans dimensions i mostrar-los les possibilitats d’instal·lar-se a Sant Cugat.

El president de l’Aefol, Josep Lozano, ha explicat que Mirallas parlarà de Prosegur i del potencial del Brasil per fer-hi negocis.

En paral·lel, Aefol impulsarà un ‘networking’ a través de Linkedin que estarà actiu tot el mes. Amb aquests dinars, també vol contribuir a ‘difondre la imatge de Sant Cugat’ entre les multinacionals i ‘donar oportunitats als joves emprenedors de la ciutat’. Els dinars comencen a dos quarts de dues del migdia i tenen un preu de 25 euros. La ponència del convidat arrenca a les tres de la tarda.

Font: cugat.cat

JOVI celebra el seu 75 Aniversari

Publicat per el 20-mar-2014 a Empresa | 0 comentaris

JOVI celebra el seu 75 Aniversari

L’empresa JOVI ha celebrat el seu 75è Aniversari amb un dinar al nostre establiment.

Ens sentim molt orgullosos d’haver pogut formar part de la celebració d’aquesta empresa líder al seu sector i amb una llarga tradició de qualitat i bon servei.