DRETS DEL COMPRADOR I POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

1. COM REALITZAR UNA COMANDA I COM PROCESSA

1.1. Entrant en l’apartat de menjar a domicili trobarà el botó COMANDA ONLINE. Un cop hagi seleccionat els Productes que desitja demanar de menú o la carta, podrà encarregar la seva comanda fent clic al botó d’acceptar”. Cal tenir en compte que és important que revisi la informació que introdueixi i corregeixi qualssevol errors abans de fer clic al botó de “Fer la comanda” ja que una vegada que feu clic a aquesta entrada ja no podran corregir errors.

1.2. Modificació o cancel·lació de la seva comanda: Una vegada que hagi realitzat la seva comanda i s’hagi autoritzat el pagament no podrà cancel·lar la seva comanda ni podrà sol·licitar la seva reemborsament. (Per a més detalls sobre la cancel·lació de comandes vegeu l’apartat 4.4). Si desitja modificar o cancel·lar la seva comanda, vostè podrà posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client, trucant a l’936749151, i ells tractaran de gestionar els canvis sol·licitats.

1.3 Només podran realitzar comandes les persones majors d’edat, donada la presència de begudes alcohòliques a la nostra carta.

1.4. Autorització de pagament: Quan el pagament realitzat no resulti autoritzat, la seva comanda no serà processat ni comunicat.

1.5. Gestió de la comanda i possibles rebutjos: Després de la recepció de la seva comanda, processarem la seva sol·licitud i li enviarem per correu electrònic una notificació que la seva comanda ha estat rebut i que la seva sol·licitud està en procés.

Si us plau, tingui en compte que qualsevol pàgina de confirmació que pugui veure a la web i qualsevol confirmació de comanda que vostè pugui rebre per correu electrònic només implica que la seva comanda ha estat rebut i està sent processat per nosaltres, però no necessàriament que la seva comanda hagi estat acceptat. Intentem acceptar totes les comandes i tractem de comunicar immediatament qualsevol rebuig d’una comanda. Tractarem de notificar-li el possible rebuig de la seva comanda al més aviat possible (en general per correu electrònic) però, podem rebutjar comandes en qualsevol moment, per estar massa ocupats o, a causa de condicions meteorològiques o per qualsevol altre motiu.

1.6. Lliurament de la seva comanda: Els temps estimats dels lliuraments i recollides són facilitats Masia Can Ametller i són només estimacions. No garantim que les comandes seran lliurats o estiguin disponibles per a la seva recollida en els temps estimats.

1.7. Finalització del procés de comanda: El procés de contractació finalitzarà quan la comanda li hagi estat lliurat i Masia Can Ametller confirmi si ha quedat satisfet amb el servei. Masia Can Ametller realitzarà aquesta comprovació mitjançant l’enviament d’un correu electrònic al seu compte d’usuari, en el termini de vint (24 h) des que es va produir el lliurament de la comanda. Un cop hagi contestat l’enquesta de satisfacció, Masia Can Ametller li enviarà un correu electrònic de forma automàtica per tal d’agrair-la seva confiança i, si escau, lamentar els inconvenients que s’hagin pogut ocasionar.

 

2. PREU I PAGAMENT

2.1. IVA i despeses d’enviament: Els preus seran els indicats en aquesta pàgina web. Aquests preus inclouen l’IVA però exclouen les despeses de lliurament, que s’afegiran a l’import total degut en el seu cas (si vostè optés per al lliurament en lloc de la recollida).

2.2. Mètodes de pagament: El pagament de les comandes a través de la pàgina web s’ha de realitzar mitjançant una targeta de crèdit o de dèbit acceptada pel restaurant o bé en efectiu en el lloc del lliurament de la comanda.

2.3. Pagaments amb targeta: A realitzar un pagament amb una targeta de crèdit o dèbit, se li pot demanar que mostri la targeta amb la qual va realitzar el pagament en el moment del lliurament com a prova d’identificació i perquè pugui comprovar el restaurant que la targeta compleix amb les dades del rebut de la comanda. Cal tenir en compte que de vegades poden ocórrer retards en el procés de pagaments i operacions; el que pot traduir-se en retards de fins a seixanta (60) dies en el cobrament en el seu compte bancari o en el càrrec a la targeta de crèdit o dèbit.

2.4. Comandes Rebutjats: A causa de les pràctiques bancàries habituals, una vegada que hagi realitzat una comanda mitjançant targeta de crèdit o dèbit i el pagament hagi estat autoritzat, el seu banc o entitat emissora de la targeta retindran l’import total de la seva comanda. Si la seva comanda és rebutjat posteriorment pel restaurant (tal com s’estableix en l’apartat 4.4 anterior) o cancel·lat per qualsevol altra raó, el seu banc o entitat emissora de la targeta no ens efectuaran la transferència per al pagament de la comanda, i en el seu lloc alliberaran la quantitat corresponent de nou en el seu compte. No obstant això, això pot durar entre 3 i 5 dies hàbils (o més, depenent del seu banc o entitat emissora de la targeta). Vostè reconeix i accepta que el restaurant corresponent som responsables d’un possible retard per part del seu banc o entitat emissora de la targeta, en alliberar l’import del seu compte.

2.5 El venedor garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat enviat a la zona d’elaboració.

Si es tracta de productes alimentaris, un cop lliurada la comanda el client no podrà retornar el producte que hagi comprat.

Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora lliurat per error de venedor, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al comprador.

 

3. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades amb el venedor se sotmeten a la legislació d’Espanya.

En cas de qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels jutjats o tribunals del venedor.