Un bon escenari, un ambient agradable… i una bona cuina.  Aquests són els ingredients necessaris per a l’èxit d’una bon vetllada.

Els nostres Xefs han preparat per a tots vosaltres una gran proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional mediterrània però amb els punts distintius necessaris per a convertir-la en una cuina d’excepció.

La cuina de la Masia de Can Ametller és una cuina creativa mediterrània que sempre ofereix delicioses propostes. Consulta els nostres coffee-breaks, els lunch o els menús per a grups. No et decepcionaran!

MENÚ DEGUSTACIÓ Dins de la nostra oferta trobareu un Menú Degustació que us permetrà gaudir del bò i millor de la nostra carta.
JORNADES GASTRONÒMIQUES Periòdicament es realitzen Jornades Gastronòmiques durant les quals la nostra oferta culinària s’ amplia segons els productes de temporada.

Fogons d’ Honor

confraria-bacalla-fogons El nostre restaurant és titular de la menció honorífica “Fogons d’Honor” de la de la Confraria del Bacallà des de 1997.

Ens sentim molt orgullosos d’aquesta menció i dia a dia seguim cuidant de que aquest producte sigui part important de la nostra proposta culinària.