Celebracions

Petites o grans reunions informals, entre amics o companys. Tot sovint qualsevol excusa és bona per a fer una trobada familiar, d’antics companys o d’algun grup o associació al que pertanyem. Per aquest motiu, la Masia Can Ametller ha pensat també en aquestes ocasions per a tenir-vos preparats tot allò que us calgui per a fer que la trobada sigui inoblidable.

 

Can Ametller us ofereix diverses opcions de Menú de Grups, perquè trobeu aquella que més s’escau als vostres gustos i necessitats.

Amb aquestes propostes, tots els comensals podran gaudir al voltant de d’una mateixa taula d’una excepcional oferta gastronòmica.

Una celebració o esdeveniment tipus lunch posa l’accent en la interacció entre els convidats que, a peu dret, comparteixen un àpat fet de petites peces. Les diferents propostes de lunch que us proposa Can Ametller destaquen per la seva originalitat i qualitat gastronòmiques.

PROMOCIÓ!!!

-15% ALS MENÚS DE GRUPS

Descompte aplicable a totes les reserves de més de 16 persones que es realitzin amb data de celebració un migdia de dimarts a divendres. Consulta per altres dates. Accedeix a RESERVES i gaudeix d'un descompte extraordinari!

*Promoció exclusiva per reserves fetes a través de la web.

PROMOCIÓ!!!

-20% ALS MENÚS DE GRUPS

Descompte aplicable a totes les reserves de més de 16 persones que es realitzin amb data de celebració una nit de dimarts a dijous. Accedeix a RESERVES i gaudeix d'un descompte extraordinari!

*Promoció exclusiva per reserves fetes a través de la web.

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres emplenant el formulari que trobareu a continuació.